Pyörät harraste- ja kilpailukäyttöön, huollot ja varaosat sekä mm. Enduran vaatteet. Tuotteet matkahuollon tai postin välityksellä ympäri Suomen!

www.specialbike.fi/

Tarjoamme globaalisti teollisuuden palveluja. Olemme on-site koneistukseen, mekaaniseen kunnossapitoon sekä pinnoitukseen erikoistunut yritys. Koneistukset ja pinnoitukset suoritamme konepajallamme sekä asiakkaan luona. On-site laitteet muunnellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

www.mainttime.fi/

Hammashuollon integroitu tietojärjestelmä

WinHIT on nykyaikainen hammashoidon tietojärjestelmä alan ammattilaisten käyttöön. Ohjelmisto kattaa kaikki sähköisen hammashuollon osa-alueet tuoden tehokkuutta hammashuollon oheisrutiineihin.

www.winhit.fi/

Järjestämme retkiä sekä yksityisille että yrityksille kaikkina vuodenaikoina. Myös erityishuomiota vaativat ryhmät ovat olleet retkillämme, samoin yritysten tyky-ryhmät.

Melontatarvikemyymälä avoinna kesällä keskiviikosta lauantaihin klo 14- 18, muina aikoina ota rohkeasti yhteyttä!

www.pikkulahdenpalvelut.fi/

Kuntokeskus Sisu tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia liikuntapalveluita. Olemme mukana tukemassa RCC:n toimintaa, koska haluamme edistää aktiivista ja reipasta elämäntyyliä ja kannustaa kaikkia ihmisiä monipuoliseen liikuntaan.

www.kuntokeskussisu.fi/

Olemme erikoistuneet kaivosteollisuuden kunnossapitoon mm. jauhinmyllyjen vuorausten vaihtoon, kone ja laiteasennuksiin, kaapelihyllyasennuksiin sekä metallirakenteisiin. Käytössämme esivalmistukseen n.220m2 tuotantotilat 5t siltanosturilla.

www.atpmetal.fi/

Teollisuuden asennus ja korjaus palvelut


Traktoriurakointi

www.eka-asennus.fi/

Olemme sähköalanliike, josta kuluttajat voivat ostaa sähkötarvikkeiden lisäksi kodinkoneita, elektroniikkaa ja valaisimia runsaasta ja laadukkaasta valikoimasta.

http://www.sahko-hanninen.fi/

Raahe Cycling Club

raahecc@gmail.com